Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka sałatka jest pyszna do drugiego dania i nie tylko.Można ją również użyć do kanapek. Sałatkę robię od kilkunastu lat,jest łatwa do zrobienia i najważniejsze,nie trzeba jej pasteryzować:)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2730
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2730
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20257
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 594
Składniki
Ogórki pokroić wraz z łupinką w plasterki,paprykę w paski lub kostkę i nasolić 1/5 łyżki,zamieszać i zostawić na 2godz. W osobnym naczyniu pokroić cebulę,nasolić i też zostawić na 2godz. ZALEWA W dużym garnku zrobić zalewę z dodatkiem ziela i liści laurowych.Dodać cukier do swojego smaku. Na gotującą zalewę wrzucać odciśnięte warzywa i gotować około 5min. Po tym czasie ściszyć ogień na palniku i wkładać gorące warzywa wraz z zalewą do wcześniej przygotowanych słoików.Wytrzeć boki słoika,zakręcić i obrócone do góry dnem zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!