Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka sałatka jest pyszna do drugiego dania i nie tylko.Można ją również użyć do kanapek. Sałatkę robię od kilkunastu lat,jest łatwa do zrobienia i najważniejsze,nie trzeba jej pasteryzować:)
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 42
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 60
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Składniki
Ogórki pokroić wraz z łupinką w plasterki,paprykę w paski lub kostkę i nasolić 1/5 łyżki,zamieszać i zostawić na 2godz. W osobnym naczyniu pokroić cebulę,nasolić i też zostawić na 2godz. ZALEWA W dużym garnku zrobić zalewę z dodatkiem ziela i liści laurowych.Dodać cukier do swojego smaku. Na gotującą zalewę wrzucać odciśnięte warzywa i gotować około 5min. Po tym czasie ściszyć ogień na palniku i wkładać gorące warzywa wraz z zalewą do wcześniej przygotowanych słoików.Wytrzeć boki słoika,zakręcić i obrócone do góry dnem zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!