Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do zimowego obiadu :)
Sałatka szlachecka do słoików to świetny pomysł na urozmaicenie zimowych obia...
Odsłon: 19074
Sycylia kojarzy się z bogactwem warzyw, słońcem i wysoką temperaturą. Dlatego...
Odsłon: 19168
Uwielbiam wędliny z drobiu i kaczki, w domu można odtworzyć smak ulubionych w...
Odsłon: 3733
Polecam pyszną babkę w dwóch kolorach i o dwóch smakach z dodatkiem oleju, kt...
Odsłon: 487
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 942
Uwielbiam wędliny z drobiu i kaczki, w domu można odtworzyć smak ulubionych w...
Odsłon: 3733
Polecam pyszną babkę w dwóch kolorach i o dwóch smakach z dodatkiem oleju, kt...
Odsłon: 487
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 942
Składniki
Ogórki w skórce pokroić w plasterki. Czerwoną paprykę pokroić w paski. Cebulę pokroić w piórka. Czosnek pokroić w kostkę – wszystko wymieszać.
Do dużego garnka wlać wodę, ocet, dodać cukier, kurkumę, gorczycę i sól.
Wszystko razem wymieszać i zagotować zalewę. Następnie dodać do niej przygotowane warzywa ( ogórki, czerwoną paprykę, cebulę, kapusta i czosnek).
Razem gotować jeszcze 5 minut. Gorącą sałatkę nakładać do czystych i suchych słoików.
Pasteryzować 10 – 15 min. minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 347
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 200