Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do zimowego obiadu :)
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 316
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 175
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 735
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 316
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 175
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 735
Składniki
Ogórki w skórce pokroić w plasterki. Czerwoną paprykę pokroić w paski. Cebulę pokroić w piórka. Czosnek pokroić w kostkę – wszystko wymieszać.
Do dużego garnka wlać wodę, ocet, dodać cukier, kurkumę, gorczycę i sól.
Wszystko razem wymieszać i zagotować zalewę. Następnie dodać do niej przygotowane warzywa ( ogórki, czerwoną paprykę, cebulę, kapusta i czosnek).
Razem gotować jeszcze 5 minut. Gorącą sałatkę nakładać do czystych i suchych słoików.
Pasteryzować 10 – 15 min. minut.