Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimową porą chętnie sięgamy po przetwory,ta sałatka na pewno Wam posmakuje.Polecam serdecznie:)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 130
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3801
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 239
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 130
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3801
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 239
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 214
Składniki
Kapustę poszatkować,ogórki pokroić w plasterki,papryki w paski,a cebule w piórka. Posolić i odstawić na 2 godz. Nadmiaru wody nie odlewamy jaką puściły warzywa. Dodać ocet,cukier i dokładnie wymieszać. Trzeba próbować ,każdy ma inne smaki. Odstawić na pół godz. Na spód każdego słoiczka dać kilka szt,ziela angielskiego ,po liściu laurowym. Nakładać sałatkę wraz z wodą ,nie do pełna. Wytrzeć boki słoika i zakręcić. Pasteryzować słokiki 600ml 20 min,mniejsze 15 min.liczyć od momentu zagotowania wody. Wyjmować jeszcze gorące i obracać do góry dnem.
Po wystygnięciu obrócić.
Smacznego życzę!