Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka, warto mieć kilka słoiczków w zanadrzu :) Przepis znaleziony w starej gazetce "Przyślij przepis"
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3293
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1297
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1818
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 597
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3293
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1297
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1818
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 597
Składniki
Ogórki, jabłka i marchewki obieramy. Kapustę siekamy. Ogórki i marchewkę kroimy w plasterki, cebulę w półplasterki. Pomidory i jabłka siekamy w kostkę. Wszystkie warzywa wrzucamy do dużej miski.
Składniki zalewy zagotowujemy i zalewamy warzywa. Mieszamy i odstawiamy na 2-3 godziny, od czasu do czasu całość mieszamy. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy przez 20 minut.