Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1324
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1115
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1324
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1115
Składniki
Buraki gotujemy w skórkach. Kiedy zmiękną odcedzamy i obieramy ze skórek. Następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy pokrojoną cebulę i paprykę. Cebulę kroić w paski, paprykę również. Ocet z cukrem i solą gotujemy i mieszamy z warzywami. Wkładamy do słoików i pasteryzujemy 25 minut. Najlepsze słoiczki 300 ml. Smacznego.