Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 190
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 262
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 190
Składniki
Buraki gotujemy w skórkach. Kiedy zmiękną odcedzamy i obieramy ze skórek. Następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy pokrojoną cebulę i paprykę. Cebulę kroić w paski, paprykę również. Ocet z cukrem i solą gotujemy i mieszamy z warzywami. Wkładamy do słoików i pasteryzujemy 25 minut. Najlepsze słoiczki 300 ml. Smacznego.