Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka idealna jako dodatek do obiadów :)) Polecam
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24782
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24782
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Składniki
1. Ogórki, cukinię, cebulę i marchewkę zszatkować i zasolić. Włożyć do jednego gara i odstawić na 2 godziny. Przygotować zalewę: Do wielkiego gara wlać olej, ocet, dodać cukier, sól, natkę pietruszki i pieprz. Do zalewy dodawać wyciśnięte warzywa (ogórki,marchewkę, cukinię i cebulę). Gotować w zalewie około 15 minut. Gorące przekładać do słoików. Pasteryzować 15 minut.