Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak. Trochę słodkawy, ale naprawdę warto spróbować:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413988
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413988
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2214
Składniki
Ogórki poszatkować w plastry i zasypać solą. Odstawić na godzinę. Odcedzić po tym czasie wodę. Zagotować ogórki z cebulą, olejem, octem i cukrem – 5 minut. Potem dodać ketchup i koncentrat – gotować kolejne 5 minut. Nakładać do słoików i pasteryzować 10-15 minut.