Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy smak. Trochę słodkawy, ale naprawdę warto spróbować:)
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 54
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 34
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9276
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 54
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 34
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9276
Składniki
Ogórki poszatkować w plastry i zasypać solą. Odstawić na godzinę. Odcedzić po tym czasie wodę. Zagotować ogórki z cebulą, olejem, octem i cukrem – 5 minut. Potem dodać ketchup i koncentrat – gotować kolejne 5 minut. Nakładać do słoików i pasteryzować 10-15 minut.