Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
domowe przetwory są najlepsze polecam
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1520
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 120
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1520
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 120
Składniki
Warzywa myję i kroję kroję marchew ścieram na tarce do miski z warzywami daję ocet ,cukier sól i ziarna pieprzu gorczycy i ziela angielskiego ,natka selera mieszam i odstawiam na 2 godziny.
Sałatkę pop 2 godzinach nakładam do słoików razem z sokiem który powstał do każdego słoika 1 łyżka oleju i zakręcam ,pasteryzuję słoiki na mokro 15 minut od momentu zagórowania wody .Gorące słoiki ustawiam do góry dnem i zostawiam do ostygnięcia