Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
domowe przetwory są najlepsze polecam
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5031
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7654
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5031
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7654
Składniki
Warzywa myję i kroję kroję marchew ścieram na tarce do miski z warzywami daję ocet ,cukier sól i ziarna pieprzu gorczycy i ziela angielskiego ,natka selera mieszam i odstawiam na 2 godziny.
Sałatkę pop 2 godzinach nakładam do słoików razem z sokiem który powstał do każdego słoika 1 łyżka oleju i zakręcam ,pasteryzuję słoiki na mokro 15 minut od momentu zagórowania wody .Gorące słoiki ustawiam do góry dnem i zostawiam do ostygnięcia