Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka do słoików na zimę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7902
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3159
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7902
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3159
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Składniki
Ogórki dokładnie myjemy, kroimy w plastry i mieszamy z 1/2 szklanki soli. Odstawiamy na 2-3 godziny i osączamy z nadmiaru wody. Papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w paski. Cebule obieramy, kroimy w paski. Składniki zalewy zagotowujemy, dodajemy paprykę oraz cebulę i gotujemy 5 minut. Zalewę studzimy, dodajemy odsączone ogórki i dokładnie mieszamy. Sałatkę przekładamy do słoików i pasteryzujemy 10-15 minut.