Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest prosta w przygotowaniu i smaczna.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1804
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1534
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1971
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1804
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1534
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1971
Składniki
1. Warzywa pokroić drobno w kostkę. Zalewę zagotować. Na gotującą zalewę wrzucić warzywa, gotować na małym ogniu 10-15 minut. Gorące nakładać do słoiczków, odwracać do góry dnem i już nie pasteryzować.
Rada:Po otwarciu słoiczka ocet z sałatki wylewamy, dodajemy majonez i możemy ją podawać do obiadu.