Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest prosta w przygotowaniu i smaczna.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 362
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1388
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 362
Składniki
1. Warzywa pokroić drobno w kostkę. Zalewę zagotować. Na gotującą zalewę wrzucić warzywa, gotować na małym ogniu 10-15 minut. Gorące nakładać do słoiczków, odwracać do góry dnem i już nie pasteryzować.
Rada:Po otwarciu słoiczka ocet z sałatki wylewamy, dodajemy majonez i możemy ją podawać do obiadu.