Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest prosta w przygotowaniu i smaczna.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8686
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1276
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10309
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4676
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 755
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8686
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1276
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10309
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4676
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 755
Składniki
1. Warzywa pokroić drobno w kostkę. Zalewę zagotować. Na gotującą zalewę wrzucić warzywa, gotować na małym ogniu 10-15 minut. Gorące nakładać do słoiczków, odwracać do góry dnem i już nie pasteryzować.
Rada:Po otwarciu słoiczka ocet z sałatki wylewamy, dodajemy majonez i możemy ją podawać do obiadu.