Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się do obiadu i zabrania ze sobą do pracy.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3874
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3874
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Składniki
Ogórki w skórce pokroić w plasterki.Czerwoną paprykę pokroić w paski.Cebulę pokroić w piórka.Czosnek pokroić w kostkę.
Do dużego garnka wlać wodę,ocet,dodać cukier,kurkumę,gorczycę i sól.Wszystko razem wymieszać i zagotować zalewę.Następnie dodać do niej ogórki,paprykę,cebulę i czosnek.Razem gotować jeszcze 5 minut.Gorąca sałatkę nakładać do czystych i suchych słoików.Pasteryzować 10 minut.