Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się do obiadu i zabrania ze sobą do pracy.
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 441
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 160
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 441
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 160
Składniki
Ogórki w skórce pokroić w plasterki.Czerwoną paprykę pokroić w paski.Cebulę pokroić w piórka.Czosnek pokroić w kostkę.
Do dużego garnka wlać wodę,ocet,dodać cukier,kurkumę,gorczycę i sól.Wszystko razem wymieszać i zagotować zalewę.Następnie dodać do niej ogórki,paprykę,cebulę i czosnek.Razem gotować jeszcze 5 minut.Gorąca sałatkę nakładać do czystych i suchych słoików.Pasteryzować 10 minut.