Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się do obiadu i zabrania ze sobą do pracy.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6016
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6016
        
        
                Składniki
Ogórki w skórce pokroić w plasterki.Czerwoną paprykę pokroić w paski.Cebulę pokroić w piórka.Czosnek pokroić w kostkę.
Do dużego garnka wlać wodę,ocet,dodać cukier,kurkumę,gorczycę i sól.Wszystko razem wymieszać i zagotować zalewę.Następnie dodać do niej ogórki,paprykę,cebulę i czosnek.Razem gotować jeszcze 5 minut.Gorąca sałatkę nakładać do czystych i suchych słoików.Pasteryzować 10 minut.