Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowość w moich tegorocznych przetworach.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1788
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14368
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19480
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1788
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14368
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19480
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13148
Składniki
Wykonanie: Seler umyć, pokroić i przełożyć do wyparzonych słoików. Dodać gorczycę, czosnek i listki laurowe. Następnie z podanych składników zagotować zalewę i zalać seler w słoikach. Szczelnie zamknąć i pasteryzować na bardzo małym ogniu przez 5 minut. Przechowywać w chłodnym miejscu.