Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowość w moich tegorocznych przetworach.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117569
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8150
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3048
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1831
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1406
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117569
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8150
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3048
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1831
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1406
Składniki
Wykonanie: Seler umyć, pokroić i przełożyć do wyparzonych słoików. Dodać gorczycę, czosnek i listki laurowe. Następnie z podanych składników zagotować zalewę i zalać seler w słoikach. Szczelnie zamknąć i pasteryzować na bardzo małym ogniu przez 5 minut. Przechowywać w chłodnym miejscu.