Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy najlepszy.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12230
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5660
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4516
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12230
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5660
Składniki
Wykonanie: Ser pokruszyć, posypać odrobiną sody oczyszczonej i odstawić w ciepłe miejsce pod przykryciem na 2-3 dni. Następnie włożyć zgliwiały ser na patelnię i ze stopioną margaryną smażyć na małym ogniu do całkowitego rozpuszczenia. Zestawić z ognia, wbić jajo, czosnek lub przyprawy, które lubimy i wlać do pojemniczka- ostudzić.