Do góry

Przetwory Przepis na:

Serek topiony własnej roboty

Serek  topiony  własnej roboty

Autor:

Przepisów i artykułów: 2439 Ocena: 16327

Dodano:

Odsłon: 7557

Domowy najlepszy.

Składniki

5-6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Serek topiony własnej roboty

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ser pokruszyć, posypać odrobiną sody oczyszczonej i odstawić w ciepłe miejsce pod przykryciem na 2-3 dni. Następnie włożyć zgliwiały ser na patelnię i ze stopioną margaryną smażyć na małym ogniu do całkowitego rozpuszczenia. Zestawić z ognia, wbić jajo, czosnek lub przyprawy, które lubimy i wlać do pojemniczka- ostudzić.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

grazka950 25 sierpnia 2016 super gładki i lśniący;próbowałam już kilka razy,ale zawsze wychodziły mi nie rozpuszczone grudki sera:(ta odrobina sody to ile?szczypta czy dwie?

8 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń