Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy najlepszy.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15538
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2826
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15538
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2826
Składniki
Wykonanie: Ser pokruszyć, posypać odrobiną sody oczyszczonej i odstawić w ciepłe miejsce pod przykryciem na 2-3 dni. Następnie włożyć zgliwiały ser na patelnię i ze stopioną margaryną smażyć na małym ogniu do całkowitego rozpuszczenia. Zestawić z ognia, wbić jajo, czosnek lub przyprawy, które lubimy i wlać do pojemniczka- ostudzić.