Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż masło i na dodatek pięknie pachnące i smaczne.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118221
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8437
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2175
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1552
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118221
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8437
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2175
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1552
Składniki
Grzyby (same młode łebki) ugotować w posolonej wodzie.Osączyć na sicie. Zmielić razem z cebulą na średnich oczkach. Smalec roztopić na małym ogniu. Dodać zmielone grzyby z cebulą. Smażyć 30 minut , często mieszając bo łatwo przywierają do dna. Wyłączyć ogień. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą, pieprzem i słodką papryką. Po przestygnięciu przelać do szklanego pojemnika.