Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż masło i na dodatek pięknie pachnące i smaczne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
Grzyby (same młode łebki) ugotować w posolonej wodzie.Osączyć na sicie. Zmielić razem z cebulą na średnich oczkach. Smalec roztopić na małym ogniu. Dodać zmielone grzyby z cebulą. Smażyć 30 minut , często mieszając bo łatwo przywierają do dna. Wyłączyć ogień. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą, pieprzem i słodką papryką. Po przestygnięciu przelać do szklanego pojemnika.