Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1819
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1540
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1819
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1540
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2022
Składniki
Wykonanie: Papryczki przekroić wzdłuż i oczyścić z nasion. Rozgrzać olej, dodać drobno posiekany czosnek, ostrą papryczkę, odsączone oliwki i smażyć przez 5 minut. Następnie dodać pokrojone pomidory i dusić powoli przez następne 5 minut. Po czym włożyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut. Super dodatek do mięs i sałatek.