Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3174
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 794
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3174
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 794
Składniki
Wykonanie: Papryczki przekroić wzdłuż i oczyścić z nasion. Rozgrzać olej, dodać drobno posiekany czosnek, ostrą papryczkę, odsączone oliwki i smażyć przez 5 minut. Następnie dodać pokrojone pomidory i dusić powoli przez następne 5 minut. Po czym włożyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut. Super dodatek do mięs i sałatek.