Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Składniki
Wykonanie: Papryczki przekroić wzdłuż i oczyścić z nasion. Rozgrzać olej, dodać drobno posiekany czosnek, ostrą papryczkę, odsączone oliwki i smażyć przez 5 minut. Następnie dodać pokrojone pomidory i dusić powoli przez następne 5 minut. Po czym włożyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut. Super dodatek do mięs i sałatek.