Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy do zrobienia i niezwykle smaczny,polecam
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 197
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 197
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Składniki
przebrane i dokładnie umyte porzeczki,umieścić w sokowniku gotować do odsączenia soku ok.1,5 godz odlać sok,porzeczki zostawić na dżem
do garnka wlać niepełną szklankę wody i sok z sokownika dodać cukier i mieszając zagotować spróbować czy jest słodki i ewentualnie dosłodzić gorący sok wlać do słoiczków/ u mnie po dżemie /zaraz zakręcić i odwrócić do góry dnem,pozostawić aż wystygnie. GOTOWE,