Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały aromatyczny sok w sam raz do herbaty na chłodne zimowe dni.
Smaki Grecji!
Odsłon: 138
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 448
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1049
Smaki Grecji!
Odsłon: 138
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 448
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1049
Składniki
z jabłuszek pigwy wydrążamy środek z pestkami.
pigwę kroimy w paski, przekładamy do słoika i zasypujemy cukrem
Gotowy powstały sok dolewamy do herbaty.
Sok możemy zlać do słoiczków i pasteryzować 10 minut. Wtedy bedziemy go mieć przez całą zimę