Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały aromatyczny sok w sam raz do herbaty na chłodne zimowe dni.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88407
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11712
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1846
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88407
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11712
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1846
Składniki
z jabłuszek pigwy wydrążamy środek z pestkami.
pigwę kroimy w paski, przekładamy do słoika i zasypujemy cukrem
Gotowy powstały sok dolewamy do herbaty.
Sok możemy zlać do słoiczków i pasteryzować 10 minut. Wtedy bedziemy go mieć przez całą zimę