Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pomidorowy przygotowuje każdego roku, dzięki temu zaoszczędzam sporo czasu. Jak mam dzień tzw. "lenia" wówczas otwieram słoik, dodaje makaron,ser i gotowe :) Sos pomidorowy przygotowuje każdego roku, dzięki temu zaoszczędzam sporo czasu...
Wykonanie:
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, rozbić blenderem i rozgotować. Oliwę rozgrzać z zmiażdżonym czosnkiem, dodać do pomidorów razem ze startą cukinią, papryką i posiekaną bazylią. Przyprawić i gotować przez godzinę, pod koniec gotowania wlać ocet i dokładnie wymieszać. Możemy jeszcze raz rozbić blenderem. Przelać do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i pasteryzować powoli przez 30 minut.
Danie lekkie, dietetyczne ale nie tracące na smaku.
Odsłon: 6343
Pyszne, letnie bezmięsne danie dla miłośników cukinii. Takie spaghetti z cu...
Odsłon: 7768
Ogórki kanapkowe z kurkumą to świetny pomysł na zdrowy dodatek do pieczywa i...
Odsłon: 143
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10694
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 460
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 163
Ogórki kanapkowe z kurkumą to świetny pomysł na zdrowy dodatek do pieczywa i...
Odsłon: 143
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10694
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 460
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 163
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, rozbić blenderem i rozgotować. Oliwę rozgrzać z zmiażdżonym czosnkiem, dodać do pomidorów razem ze startą cukinią, papryką i posiekaną bazylią. Przyprawić i gotować przez godzinę, pod koniec gotowania wlać ocet i dokładnie wymieszać. Możemy jeszcze raz rozbić blenderem. Przelać do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i pasteryzować powoli przez 30 minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Marynowane czereśniowe papryczki cherry.
Przetwory
Małosolne z kolendrą
Przetwory
Kurczak w słoiku
Przetwory
OGÓRKI KANAPKOWE Z KURKUMĄ
Marynowane czereśniowe papryczki cherry.
Papryczki cherry są smaczne, zdrowe, są idealne jako dodatek do dań. Polecam.
Odsłon: 15
Małosolne z kolendrą
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Odsłon: 65