Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pomidorowy przygotowuje każdego roku, dzięki temu zaoszczędzam sporo czasu. Jak mam dzień tzw. "lenia" wówczas otwieram słoik, dodaje makaron,ser i gotowe :) Sos pomidorowy przygotowuje każdego roku, dzięki temu zaoszczędzam sporo czasu...
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 27
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1959
Polecam.
Odsłon: 405
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 615
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1966
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 27
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1959
Polecam.
Odsłon: 405
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 615
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1966
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, rozbić blenderem i rozgotować. Oliwę rozgrzać z zmiażdżonym czosnkiem, dodać do pomidorów razem ze startą cukinią, papryką i posiekaną bazylią. Przyprawić i gotować przez godzinę, pod koniec gotowania wlać ocet i dokładnie wymieszać. Możemy jeszcze raz rozbić blenderem. Przelać do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i pasteryzować powoli przez 30 minut.