Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna surówka ,chrupiąca ,można przechowywać przez 1 miesiąc w lodówce ,przepis dostałam od znajomej i jestem zachwycona
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3813
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 744
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3813
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 744
Składniki
0,5 szklanki cukru ,zasypać pociętą kapustę ,startą marchewkę, pokrojoną na drobno porę,pietruszkę... wymieszać i zostawić na pół godziny. Ocet ,olej wlać do garnka.. 0,5 szklanki cukru i sól wymieszać i zagotować .Gorącą zalewę wlać do surówki ,wymieszać .Po wystygnięciu włożyć do pojemnika Nadaje do spożycia 1 miesiąc(przechowywać w lodówce )
Smacznego !!!