Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Suszone pieczarki są idealne do sosów, bigosu a także na zupę pieczarkową. Suszę pieczarki od dawien dawna i mogę powiedzieć że są smaczniejsze od świeżych pieczarek. Polecam :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 97
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 97
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Składniki
Oczyszczone pieczarki kroimy w grubsze centymetrowe plastry, nawlekamy na nić robiąc sznurki o potrzebnej długości.
Nawleczone pieczarki na nić wieszamy, najlepiej przy kaloryferze i suszymy.
Wysuszone pieczarki powinniśmy przechowywać w płóciennym woreczku. Przed użyciem suszone pieczarki moczymy w wodzie. Udanego suszenia!!!