Do góry

Przetwory Przepis na:

Suszone warzywa.

Przepis dnia 2016-11-05
Suszone warzywa.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18074

Dodano:

Odsłon: 8182

Czasem zabraknie nam jarzynki,nie chce iść się do sklepu,więc mamy w zapasie suszone,równie aromatyczne i smaczne.Ja tak robię już od kilku lat ,polecam jeśli mamy w domu suszarkę:)
Reklama
Reklama
Suszone warzywa.

Przygotowanie

  1. Umyte warzywa pokroić w talarki.Natki w grubsze paski a pora i cebulę w grubsze talarki.
    Można też dać kapustę i inne warzywa ,co tylko chcemy.
    Suszyć do całkowitego wysuszenia ,gdyż zle wysuszone nam się zepsują.

    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 06 listopada 2016 super przepis, powinny z niego skorzystać wszyscy którzy dbają o zdrowe odżywianie :)
ja robię tak od wieków, z tą różnicą, że marchew, seler i pietruszkę trę na tarce o największych oczkach, por kroję w cienkie plasterki, cebuli nie dodaję, i takie coś suszę najpierw w piekarniku, a później dosuszam już w woreczku bawełnianym na grzejniku.
Odpowiedzi: 1 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń