Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiliście kiedyś grzyby w pomidorach? Tak przygotowane sprawdzą się nie tylko w roli przekąski. Możecie również użyć ich jako sosu do makaronu lub pizzy. Gwarantujemy, że przypadną wam do gustu!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 158
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 209
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1289
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 158
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 209
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1289
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Umyj i oczyść grzyby. Pokrój je w kostkę i gotuj ok. 20 minut. Następnie odsącz je na sitku.
Cebulę zeszklij na oleju. Dodaj ugotowane grzyby i duś całość około 10 minut.
Dodaj pozostałe składniki i znowu duś około 20 minut.
Przelej gotowy sos do wyparzonych i osuszonych słoików. Zapasteryzuj je (wystarczy 5-10 minut). Odłóż do góry dnem, poczekaj aż ostygną i przełóż do spiżarki. Powodzenia!