Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiliście kiedyś grzyby w pomidorach? Tak przygotowane sprawdzą się nie tylko w roli przekąski. Możecie również użyć ich jako sosu do makaronu lub pizzy. Gwarantujemy, że przypadną wam do gustu!
Smaczna, domowa zupa pomidorowa. Smak dzieciństwa, zasmakuje dużym i małym ła...
Odsłon: 73
Najłatwiejszy sernik do wykonania. Smaczny i forma serca z galaretki sprawia,...
Odsłon: 82
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 927
Smaczna, domowa zupa pomidorowa. Smak dzieciństwa, zasmakuje dużym i małym ła...
Odsłon: 73
Najłatwiejszy sernik do wykonania. Smaczny i forma serca z galaretki sprawia,...
Odsłon: 82
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 927
Składniki
Umyj i oczyść grzyby. Pokrój je w kostkę i gotuj ok. 20 minut. Następnie odsącz je na sitku.
Cebulę zeszklij na oleju. Dodaj ugotowane grzyby i duś całość około 10 minut.
Dodaj pozostałe składniki i znowu duś około 20 minut.
Przelej gotowy sos do wyparzonych i osuszonych słoików. Zapasteryzuj je (wystarczy 5-10 minut). Odłóż do góry dnem, poczekaj aż ostygną i przełóż do spiżarki. Powodzenia!