Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiliście kiedyś grzyby w pomidorach? Tak przygotowane sprawdzą się nie tylko w roli przekąski. Możecie również użyć ich jako sosu do makaronu lub pizzy. Gwarantujemy, że przypadną wam do gustu!
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 191
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 191
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 629
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 191
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 191
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 629
Składniki
Umyj i oczyść grzyby. Pokrój je w kostkę i gotuj ok. 20 minut. Następnie odsącz je na sitku.
Cebulę zeszklij na oleju. Dodaj ugotowane grzyby i duś całość około 10 minut.
Dodaj pozostałe składniki i znowu duś około 20 minut.
Przelej gotowy sos do wyparzonych i osuszonych słoików. Zapasteryzuj je (wystarczy 5-10 minut). Odłóż do góry dnem, poczekaj aż ostygną i przełóż do spiżarki. Powodzenia!