Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowa surówka do obiadu na zimę.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 344
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4451
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31786
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 344
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4451
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31786
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w paski, zaś cebulę obrać i pokroić w półkrążki. Następnie podsmażyć na oleju, po chwili dodać obrane starte jabłka i pokrojone bez skórki pomidory. Dusić na wolnym ogniu przez 10 minut, przyprawić do smaku, wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Po czym przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować przez 25 minut.