Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowa surówka do obiadu na zimę.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w paski, zaś cebulę obrać i pokroić w półkrążki. Następnie podsmażyć na oleju, po chwili dodać obrane starte jabłka i pokrojone bez skórki pomidory. Dusić na wolnym ogniu przez 10 minut, przyprawić do smaku, wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Po czym przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować przez 25 minut.