Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowa surówka do obiadu na zimę.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w paski, zaś cebulę obrać i pokroić w półkrążki. Następnie podsmażyć na oleju, po chwili dodać obrane starte jabłka i pokrojone bez skórki pomidory. Dusić na wolnym ogniu przez 10 minut, przyprawić do smaku, wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Po czym przełożyć do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować przez 25 minut.