Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpione do ciast, deserów czy też herbaty.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17075
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1831
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17075
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1831
Składniki
Wiśnie wydrylować. Zasypać cukrem, odstawić na 12 godzin, najlepiej na noc, aby puściły sok.
Wyparzone słoiki napełniać wiśniami z sokiem. Pozostały z wiśni sok rozlać do małych słoików lub butelek. Pasteryzować 25 minut od zagotowania wody.