Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpione do ciast, deserów czy też herbaty.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15162
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4035
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8938
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15162
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4035
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8938
Składniki
Wiśnie wydrylować. Zasypać cukrem, odstawić na 12 godzin, najlepiej na noc, aby puściły sok.
Wyparzone słoiki napełniać wiśniami z sokiem. Pozostały z wiśni sok rozlać do małych słoików lub butelek. Pasteryzować 25 minut od zagotowania wody.