Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpione do ciast, deserów czy też herbaty.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 957
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 807
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 957
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 807
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12544
Składniki
Wiśnie wydrylować. Zasypać cukrem, odstawić na 12 godzin, najlepiej na noc, aby puściły sok.
Wyparzone słoiki napełniać wiśniami z sokiem. Pozostały z wiśni sok rozlać do małych słoików lub butelek. Pasteryzować 25 minut od zagotowania wody.