Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszę się przyznać, że uzależniłam się z mężem od robienia przetworów. To super sprawa;) Lubię patrzeć jak zapełnia się nasza piwniczka w Starym Sączu;) Dzisiaj dalej na tapecie wiśnie...tym razem z kokosem;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2632
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2632
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2874
Składniki
Wydrylowane wisnie zasypujemy wiórkami oraz cukrem żelującym. Odstawimy na 4 godziny.Następnie zagotowujemy i gotujemy 5 minut. Likir dodajemy pod koniec gotowania.Przekładamy do słoiczkow i pasteryzujemy 15 minut.