Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszę się przyznać, że uzależniłam się z mężem od robienia przetworów. To super sprawa;) Lubię patrzeć jak zapełnia się nasza piwniczka w Starym Sączu;) Dzisiaj dalej na tapecie wiśnie...tym razem z kokosem;)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2064
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2861
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2064
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2861
Składniki
Wydrylowane wisnie zasypujemy wiórkami oraz cukrem żelującym. Odstawimy na 4 godziny.Następnie zagotowujemy i gotujemy 5 minut. Likir dodajemy pod koniec gotowania.Przekładamy do słoiczkow i pasteryzujemy 15 minut.