Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszę się przyznać, że uzależniłam się z mężem od robienia przetworów. To super sprawa;) Lubię patrzeć jak zapełnia się nasza piwniczka w Starym Sączu;) Dzisiaj dalej na tapecie wiśnie...tym razem z kokosem;)
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 697
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 452
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 312
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3500
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 697
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 452
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 312
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3500
Składniki
Wydrylowane wisnie zasypujemy wiórkami oraz cukrem żelującym. Odstawimy na 4 godziny.Następnie zagotowujemy i gotujemy 5 minut. Likir dodajemy pod koniec gotowania.Przekładamy do słoiczkow i pasteryzujemy 15 minut.