Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna sałatka, chciałam przypomnieć sobie smak przetworów, które były popularne jeszcze w latach 80- tych. Przepis na łagodniejszą wersję.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5180
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 770
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11542
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1242
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5180
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 770
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11542
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1242
Składniki
Pomidory kroi się w pół centymetrowe plastry, a resztę jak kto lubi. Warzywa posypuje się solą, aby puściły sok i trochę sflaczały. Sok się odlewa. Zalewę zagotowuje się z gorczycą i zalewa pomidory w słoikach. Pomidory pasteryzuje się około 20 minut od zagotowania wody.
Smacznego :)