Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1461
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1371
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 264
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1461
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1371
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 264
Składniki
Buraki ugotowałam w mundurkach wole gdy są miękkie wiec gotowałam je 1h 15min. Gdy wystygły obrałam je i pokroiłam je na grubszą zapałkę lu cienkie frytki. Dodałam oliwę, sok z cytryny, czosnek, sól i cukier i miałam marynowane chili. Po 15 minutach smak już powinien się przegryźć. Takie buraczki można przygotować wcześniej i przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce. Smacznego :)