Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12309
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13109
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5322
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12309
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13109
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5322
Składniki
Buraki ugotowałam w mundurkach wole gdy są miękkie wiec gotowałam je 1h 15min. Gdy wystygły obrałam je i pokroiłam je na grubszą zapałkę lu cienkie frytki. Dodałam oliwę, sok z cytryny, czosnek, sól i cukier i miałam marynowane chili. Po 15 minutach smak już powinien się przegryźć. Takie buraczki można przygotować wcześniej i przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce. Smacznego :)