Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 5
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 25
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 5
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 25
Składniki
Buraki ugotowałam w mundurkach wole gdy są miękkie wiec gotowałam je 1h 15min. Gdy wystygły obrałam je i pokroiłam je na grubszą zapałkę lu cienkie frytki. Dodałam oliwę, sok z cytryny, czosnek, sól i cukier i miałam marynowane chili. Po 15 minutach smak już powinien się przegryźć. Takie buraczki można przygotować wcześniej i przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce. Smacznego :)