Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Buraki ugotowałam w mundurkach wole gdy są miękkie wiec gotowałam je 1h 15min. Gdy wystygły obrałam je i pokroiłam je na grubszą zapałkę lu cienkie frytki. Dodałam oliwę, sok z cytryny, czosnek, sól i cukier i miałam marynowane chili. Po 15 minutach smak już powinien się przegryźć. Takie buraczki można przygotować wcześniej i przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce. Smacznego :)