Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu uwielbiamy buraczki. Każda postać jest dla nas rarytasem. Najlepsze są jednak pieczone.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34734
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34734
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Buraki owijamy w folię aluminiową (każdy z osobna), pieczemy 90 minut w 190°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Śmietanę mieszamy z majonezem i listkami tymianku. Łączymy z buraczkami, do smaku doprawiamy cukrem, solą oraz pieprzem. Schładzamy.