Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu uwielbiamy buraczki. Każda postać jest dla nas rarytasem. Najlepsze są jednak pieczone.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2111
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101786
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6212
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2111
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101786
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6212
Składniki
Buraki owijamy w folię aluminiową (każdy z osobna), pieczemy 90 minut w 190°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Śmietanę mieszamy z majonezem i listkami tymianku. Łączymy z buraczkami, do smaku doprawiamy cukrem, solą oraz pieprzem. Schładzamy.