Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wersja tradycyjnego jajka z chrzanem na Wielkanocny stół
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34131
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1325
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34131
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1325
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113582
Składniki
Ser żółty, jajka i jabłka zetrzeć na grubych oczkach. Wymieszać z chrzanem i majonezem (ilość majonezu zależy od tego jaką konsystencję chcemy uzyskać, proponuję zacząć od połowy słoika). Nie trzeba doprawiać!
Smacznego:)