Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 148
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 500
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 78
Polecam.
Odsłon: 613
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 907
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 148
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 500
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 78
Polecam.
Odsłon: 613
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 907
Składniki
Wykonanie: Buraczki ugotować, ostudzić i zetrzeć. Jabłka z cebulą obrać, posiekać i zalać octem i dusić na wolnym ogniu około 30 minut. Dodać buraczki i dusić przez następne 30 minut. Doprawić solą i anyżem do smaku a na dłuższe przechowywanie przełożyć gorący chutney do słoików, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem.