Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1043
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2085
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1043
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2085
Składniki
Wykonanie: Buraczki ugotować, ostudzić i zetrzeć. Jabłka z cebulą obrać, posiekać i zalać octem i dusić na wolnym ogniu około 30 minut. Dodać buraczki i dusić przez następne 30 minut. Doprawić solą i anyżem do smaku a na dłuższe przechowywanie przełożyć gorący chutney do słoików, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem.