Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najsmaczniejszych surówek tym razem w czerwonej wersji.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1650
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 947
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1650
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 947
Składniki
Kapustę szatkujemy, przekładamy warstwami do miski, każdą oprószając lekko solą ( 1 szczypta na warstwę ). Ugniatamy, odstawiamy na godzinę by zmiękła. Po pół godziny ugniatamy ponownie. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę drobno siekamy zasypujemy solą, odstawiamy na kilka minut. Kapustę mieszamy z marchewką, cebulą, majonezem, oliwą i sokiem z cytryny. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Koperek siekamy, mieszamy z surówką.