Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najsmaczniejszych surówek tym razem w czerwonej wersji.
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 1097
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5162
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 1097
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5162
Składniki
Kapustę szatkujemy, przekładamy warstwami do miski, każdą oprószając lekko solą ( 1 szczypta na warstwę ). Ugniatamy, odstawiamy na godzinę by zmiękła. Po pół godziny ugniatamy ponownie. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę drobno siekamy zasypujemy solą, odstawiamy na kilka minut. Kapustę mieszamy z marchewką, cebulą, majonezem, oliwą i sokiem z cytryny. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Koperek siekamy, mieszamy z surówką.