Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i klasyczna!
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1690
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38598
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1332
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1690
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38598
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1332
Składniki
Do tej surówki najlepiej użyć malaksera, ale można też spróbować drobno posiekać. Warzywa pokroiłam w 2 cm kawałki. Wrzuciłam do malaksera i rozdrobniłam.
Dodałam sosy, natkę i przyprawy. Z początku surówka będzie się wydawała mało wilgotna ale kapusta puści sok i zmięknie. Wtedy dobrze jest ją przemieszać i jeszcze sprawdzić smak. Najlepsza jest już pół godziny po wykonaniu. Uwaga! kapusta "słonieje", więc trzeba uważać, zawsze szczypta cukru robi dobrze i dla kapusty.
Smacznego :)