Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i klasyczna!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1002
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4626
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1276
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1002
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4626
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1276
Składniki
Do tej surówki najlepiej użyć malaksera, ale można też spróbować drobno posiekać. Warzywa pokroiłam w 2 cm kawałki. Wrzuciłam do malaksera i rozdrobniłam.
Dodałam sosy, natkę i przyprawy. Z początku surówka będzie się wydawała mało wilgotna ale kapusta puści sok i zmięknie. Wtedy dobrze jest ją przemieszać i jeszcze sprawdzić smak. Najlepsza jest już pół godziny po wykonaniu. Uwaga! kapusta "słonieje", więc trzeba uważać, zawsze szczypta cukru robi dobrze i dla kapusty.
Smacznego :)