Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i klasyczna!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Do tej surówki najlepiej użyć malaksera, ale można też spróbować drobno posiekać. Warzywa pokroiłam w 2 cm kawałki. Wrzuciłam do malaksera i rozdrobniłam.
Dodałam sosy, natkę i przyprawy. Z początku surówka będzie się wydawała mało wilgotna ale kapusta puści sok i zmięknie. Wtedy dobrze jest ją przemieszać i jeszcze sprawdzić smak. Najlepsza jest już pół godziny po wykonaniu. Uwaga! kapusta "słonieje", więc trzeba uważać, zawsze szczypta cukru robi dobrze i dla kapusty.
Smacznego :)