Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i klasyczna!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13307
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13307
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5813
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7475
Składniki
Do tej surówki najlepiej użyć malaksera, ale można też spróbować drobno posiekać. Warzywa pokroiłam w 2 cm kawałki. Wrzuciłam do malaksera i rozdrobniłam.
Dodałam sosy, natkę i przyprawy. Z początku surówka będzie się wydawała mało wilgotna ale kapusta puści sok i zmięknie. Wtedy dobrze jest ją przemieszać i jeszcze sprawdzić smak. Najlepsza jest już pół godziny po wykonaniu. Uwaga! kapusta "słonieje", więc trzeba uważać, zawsze szczypta cukru robi dobrze i dla kapusty.
Smacznego :)