Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna cukinia, delikatnie podsmażona na oleju, z dodatkiem aromatycznego czosnku i świeżej zieleniny. Doskonały dodatek zarówno na ciepło do obiadu jak również podana na zimno z dodatkiem pomidora czy jajka na twardo smakuje wyśmienicie. Polecam :)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30391
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2255
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30391
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2255
Składniki
Obraną cukinię pokroić w kostkę i włożyć na rozgrzany olej. Mieszając smażyć, aż stanie się szklista. Zestawić z ognia i wystudzić.
Wtedy dodać roztarty z solą czosnek, pieprz, pokrojony drobno koper lub ulubioną zieleninę, skropić octem lub sokiem z cytryny i wymieszać.
Podawać z dodatkiem pieczywa, jajkiem ugotowanym na twardo lub wędliną.