Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna cukinia, delikatnie podsmażona na oleju, z dodatkiem aromatycznego czosnku i świeżej zieleniny. Doskonały dodatek zarówno na ciepło do obiadu jak również podana na zimno z dodatkiem pomidora czy jajka na twardo smakuje wyśmienicie. Polecam :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8630
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Obraną cukinię pokroić w kostkę i włożyć na rozgrzany olej. Mieszając smażyć, aż stanie się szklista. Zestawić z ognia i wystudzić.
Wtedy dodać roztarty z solą czosnek, pieprz, pokrojony drobno koper lub ulubioną zieleninę, skropić octem lub sokiem z cytryny i wymieszać.
Podawać z dodatkiem pieczywa, jajkiem ugotowanym na twardo lub wędliną.