Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna cukinia, delikatnie podsmażona na oleju, z dodatkiem aromatycznego czosnku i świeżej zieleniny. Doskonały dodatek zarówno na ciepło do obiadu jak również podana na zimno z dodatkiem pomidora czy jajka na twardo smakuje wyśmienicie. Polecam :)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 51
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 63
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 51
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 79
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 63
Składniki
Obraną cukinię pokroić w kostkę i włożyć na rozgrzany olej. Mieszając smażyć, aż stanie się szklista. Zestawić z ognia i wystudzić.
Wtedy dodać roztarty z solą czosnek, pieprz, pokrojony drobno koper lub ulubioną zieleninę, skropić octem lub sokiem z cytryny i wymieszać.
Podawać z dodatkiem pieczywa, jajkiem ugotowanym na twardo lub wędliną.