Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Cykorię pokroić w poprzek. Usunąć twarde kawałki, które są gorzkie. Dodać sok z cytryny i pomieszać. Dodać pokrojoną w kostkę szalotkę, pokrojone kawałki suszonych pomidorów. Oprószyć solą i pieprzem. Dodać olej i miód. Pomieszać. Posypać uprażonymi na suchej patelni pestkami dyni.
Gotowe. Smacznego.