Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi naleśnik z obiadu, szkoda wyrzucić, postanowiłam zrobić sałatkę.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 192
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 794
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 483
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666442
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 192
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 794
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 483
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666442
Składniki
1. Naleśnika kroimy drobno, jajka obieramy ze skorupek i siekamy. 2. Szynkę oraz ogórki kroimy w kostkę. 3. Dodajemy kukurydzę i drobno posiekaną cebulę. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą i łączymy z majonezem. 5. Dokładnie mieszamy przekładamy do naczynia i dowolnie dekorujemy. 6. Gotowe. 7. Smacznego.