Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na zdjęciu bez sosu - lepiej się prezentuje ale z sosem lepiej smakuje :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
Ugotować brokuł, wystudzić podzielić na różyczki ułożyć na półmisku, pomidory pokroić obłożyć wkoło brokułu, ogórek pokroić w kostkę i obłożyć pomidora, jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki. Jogurt wymieszać z poszatkowaną nacią pietruszki, przeciśniętym czosnkiem, solą ziołową - polać warzywa i jajka na półmisku przed podaniem. SMACZNEGO !