Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy dieta i pyszne jedzenie mogą iść w parze? Oczywiście, że tak! Wystarczy kilka prostych składników, aby dobrze znane przepisy zamienić w ich niskokaloryczne odpowiedniki. Jeśli chcecie, aby na waszym stole zagościła dietetyczna surówka obiadowa, postarajcie się, aby była pełna sycących, zdrowych i smacznych warzyw, które dadzą wam energię na cały dzień. Ciężkie dressingi na bazie oliwy i majonezu zastąpcie prostym sosem jogurtowym i gotowe.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Kapustę umyj i poszatkuj.
Ogórka umyj i nie obieraj. Pokrój go w drobną kostkę.
Kukurydzę odsącz z zalewy i delikatnie przepłukaj.
Natkę pietruszki umyj i drobno posiekaj.
Wszystkie składniki wymieszaj z jogurtem i przyprawami. Całość możesz dodatkowo doprawić kilkoma kroplami soku z cytryny. Od razu podawaj całej rodzinie.