Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, kolorowa surówka. Polecam.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15157
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3982
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15157
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3982
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
Ogórek i papryki umyć. Ogórek obrać i pokroić na cząstki. Z papryk usunąć gniazda nasienne i również pokroić na cząstki. Na koniec pokroić połówkę czerwonej cebuli. Przygotować sos winegret. Polać pokrojone warzywa i wymieszać.