Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna zamiast surówki, lub podana z pieczywem jako lekkie danie główne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Bułkę tartą prażymy na patelni, przesypujemy do miseczki, czekamy aż ostygnie i dodajemy ser żółty, pietruszkę szczyptę soli i pieprzu. Mieszamy i posypujemy fasolkę.