Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna zamiast surówki, lub podana z pieczywem jako lekkie danie główne.
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 154
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 154
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Składniki
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Bułkę tartą prażymy na patelni, przesypujemy do miseczki, czekamy aż ostygnie i dodajemy ser żółty, pietruszkę szczyptę soli i pieprzu. Mieszamy i posypujemy fasolkę.