Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna zamiast surówki, lub podana z pieczywem jako lekkie danie główne.
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 226
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 752
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1301
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24968
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 226
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 752
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1301
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24968
Składniki
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Fasolkę gotujemy w lekko słonej wodzie, aż będzie miękka. Odcedzamy, przekładamy na talerz.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Czosnek siekamy drobno, wrzucamy na patelnię, dodajemy masło i smażymy aż się zarumieni i olewamy fasolkę.
Bułkę tartą prażymy na patelni, przesypujemy do miseczki, czekamy aż ostygnie i dodajemy ser żółty, pietruszkę szczyptę soli i pieprzu. Mieszamy i posypujemy fasolkę.