Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazisty ser idealnie podkreśla smak kalafiora i jego kremowość.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 207
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 207
Składniki
Kalafiora można ugotować w całości w osolonej wodzie. Bezpośrednio po ugotowaniu i odsączeniu obsypuje się go parmezanem aby się roztopił. Niektórzy lubią jędrny kalafior inni mięciutki więc nie podaję czasu gotowania. Na zimno też jest pyszny. Smacznego :)