Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli w pysznym sosie na bazie śmietany podkreślającym słodycz kalarepy. Lekka i soczysta!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 264
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1031
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4082
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 264
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1031
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4082
Składniki
Kalarepę obrałam i starłam na mandolinie na cienkie plastry. Dałam do niej śmietanę, sól, cukier i ocet. Wszystkie smaki muszą być wyczuwalne. Smacznego :)