Do góry

Sałatki Przepis na:

Kapusta kiszona z porem

Kapusta kiszona z porem

Autor:

Przepisów i artykułów: 359 Ocena: 10940

Dodano:

Odsłon: 7969

Pyszna surówka do obiadu:)

Składniki

  • Kapusta kiszona u mnie 1/2 kg
  • Por (jasna część) 1 szt
  • Jabłko 1 szt
  • Koperek,pęczek
  • Jogurt naturalny ok 200 ml
  • Kminek mielony 1 łyżeczka
  • Pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kapusta kiszona z porem

Przygotowanie

  1. Do kapusty dodać pokrojonego w cienkie półplasterki pora, starte na dużych oczkach jabłko i posiekany koperek.Wymieszać.

    Jogurt połączyć z kminkiem,przyprawić pieprzem,dodać do kapusty i wymieszać.
    Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Dolcevita-in-my-kitchen 11 kwietnia Sprobuje zrobic bez pora, bo go nie mam, a strasznej mi narobilas checi na taka suroweczke. Moze dodam cebulke. Pycha :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 09 kwietnia Uwielbiam wszelakie kiszonki, to takie tradycyjne polskie smaki. Tu jeszcze dodatek pora, którego to czasem zjadam samego na śniadanie ;) Pyszna sałatka, to lubią tygr ... tzn. lwy :D Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń