Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna na sezon wiosenny, delikatna i smaczna..
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6752
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6752
Składniki
Kapustę oczyścić, poszatkować i ugotować do miękkości z dodatkiem soli, listka, ziela angielskiego. Odcedzić. Słoninę pokroić w kostkę, stopić na patelni, dodać mąkę , lekko zasmażyć i dodać do ugotowanej kapusty, dodać koperek posiekany i chwilę razem dusić mieszając na małym ogniu do połączenia się smaków.