Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3061
Polecam.
Odsłon: 1857
Polecam.
Odsłon: 538
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3061
Polecam.
Odsłon: 1857
Polecam.
Odsłon: 538
Składniki
Matiasy opłukać z oleju, włożyć do miski i zalać zimną przegotowaną wodą. Moczyć przez około 90 minut, następnie ponownie opłukać zimną wodą i pokroić w paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w kostkę. Jabłko obrać, opłukać, pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Ogórki kiszone pokroić w kostkę i odcisnąć z soku.