Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja wersja popularnej sałatki Caprese. Tyle, że moja odsłona jest wysoko energetyczna i może być traktowana jako kolacja dla osób na diecie KETO.
Blender, naczynie do blendowania
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10358
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12791
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10358
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12791
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Obierz Avokado, przekrój wzdłuż i pokrój w plastry. Umyj i pokrój w plastry pomidora. Pokrój w plastry mozarellę. Ułóż wszystkie składniki na przemian na talerzu. Polej sosem.
PRZYGOTOWANIE SOSU Wlej oliwę do wąskiego naczynia. Dodaj kolejno wszystkie składniki. Blenduj do uzyskania jednolitej masy.