Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja wersja popularnej sałatki Caprese. Tyle, że moja odsłona jest wysoko energetyczna i może być traktowana jako kolacja dla osób na diecie KETO.
Blender, naczynie do blendowania
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3467
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4190
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74141
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 571
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3467
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4190
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74141
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 571
Składniki
Obierz Avokado, przekrój wzdłuż i pokrój w plastry. Umyj i pokrój w plastry pomidora. Pokrój w plastry mozarellę. Ułóż wszystkie składniki na przemian na talerzu. Polej sosem.
PRZYGOTOWANIE SOSU Wlej oliwę do wąskiego naczynia. Dodaj kolejno wszystkie składniki. Blenduj do uzyskania jednolitej masy.