Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja wersja popularnej sałatki Caprese. Tyle, że moja odsłona jest wysoko energetyczna i może być traktowana jako kolacja dla osób na diecie KETO.
Blender, naczynie do blendowania
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 442
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1310
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1226
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 442
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1310
Składniki
Obierz Avokado, przekrój wzdłuż i pokrój w plastry. Umyj i pokrój w plastry pomidora. Pokrój w plastry mozarellę. Ułóż wszystkie składniki na przemian na talerzu. Polej sosem.
PRZYGOTOWANIE SOSU Wlej oliwę do wąskiego naczynia. Dodaj kolejno wszystkie składniki. Blenduj do uzyskania jednolitej masy.