Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja wersja popularnej sałatki Caprese. Tyle, że moja odsłona jest wysoko energetyczna i może być traktowana jako kolacja dla osób na diecie KETO.
Blender, naczynie do blendowania
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Obierz Avokado, przekrój wzdłuż i pokrój w plastry. Umyj i pokrój w plastry pomidora. Pokrój w plastry mozarellę. Ułóż wszystkie składniki na przemian na talerzu. Polej sosem.
PRZYGOTOWANIE SOSU Wlej oliwę do wąskiego naczynia. Dodaj kolejno wszystkie składniki. Blenduj do uzyskania jednolitej masy.