Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja wersja popularnej sałatki Caprese. Tyle, że moja odsłona jest wysoko energetyczna i może być traktowana jako kolacja dla osób na diecie KETO.
Blender, naczynie do blendowania
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1229
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1229
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 164
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Obierz Avokado, przekrój wzdłuż i pokrój w plastry. Umyj i pokrój w plastry pomidora. Pokrój w plastry mozarellę. Ułóż wszystkie składniki na przemian na talerzu. Polej sosem.
PRZYGOTOWANIE SOSU Wlej oliwę do wąskiego naczynia. Dodaj kolejno wszystkie składniki. Blenduj do uzyskania jednolitej masy.