Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i niskokaloryczne, na wiosnę w sam raz. Czy muszę jeszcze coś dodawać?
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 208
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3156
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 958
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 769
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 208
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3156
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 958
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 769
Składniki
Kiszone buraczki utrzyj na średnio-drobnej tarce lub posiekaj dość drobno.
Jabłko obierz (choć niekoniecznie, jeśli ma ładną skórkę), wydrąż gniazdo nasienne i pokrój owoc w kostkę.
Podobnie – w kostkę – pokrój kiszony ogórek, paprykę i jajko ugotowane na twardo.
Cebulę i natkę pietruszki posiekaj jak najdrobniej.
Pokrojone składniki umieść w misce, wlej kefir (jogurt), dopraw solą i pieprzem, a potem wymieszaj.
I już, witaminowa, probiotyczna surówka z kiszonym buraczkiem gotowa. Można podawać, smacznego!