Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Była niedziela i był obiad, był poniedziałek i było śniadanie, a dzisiaj jest wtorek i jest kolacja, na którą serwuję pyszną sałatkę z indykiem.
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Składniki
Warzywa kroimy drobno wg naszej preferencji
Dodajemy resztę pociętych warzyw, mieszamy. Następnie smażymy mięso indyka jak zwykły schabowy, obtaczając w bułce następnie w jajku i potem znowu w bułce.
Gdy mamy już kotlet usmażony, tniemy go na podłużne paski i kładziemy do warzyw. Na koniec polewamy sosem i życzymy smacznego.