Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Była niedziela i był obiad, był poniedziałek i było śniadanie, a dzisiaj jest wtorek i jest kolacja, na którą serwuję pyszną sałatkę z indykiem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2272
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4353
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1279
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 265
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2272
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4353
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1279
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 265
Składniki
Warzywa kroimy drobno wg naszej preferencji
Dodajemy resztę pociętych warzyw, mieszamy. Następnie smażymy mięso indyka jak zwykły schabowy, obtaczając w bułce następnie w jajku i potem znowu w bułce.
Gdy mamy już kotlet usmażony, tniemy go na podłużne paski i kładziemy do warzyw. Na koniec polewamy sosem i życzymy smacznego.