Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Była niedziela i był obiad, był poniedziałek i było śniadanie, a dzisiaj jest wtorek i jest kolacja, na którą serwuję pyszną sałatkę z indykiem.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 829
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2834
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 944
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1686
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14599
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 829
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2834
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 944
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1686
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14599
Składniki
Warzywa kroimy drobno wg naszej preferencji
Dodajemy resztę pociętych warzyw, mieszamy. Następnie smażymy mięso indyka jak zwykły schabowy, obtaczając w bułce następnie w jajku i potem znowu w bułce.
Gdy mamy już kotlet usmażony, tniemy go na podłużne paski i kładziemy do warzyw. Na koniec polewamy sosem i życzymy smacznego.