Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, wiosenna sałatka z z pomelo, filetami z pomarańczy, grillowaną, marynowaną papryką oraz gotowanymi, młodymi buraczkami. Stanowi doskonały dodatek do dań z grilla. Przepis pochodzi z 450. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2262
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11111
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2189
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2262
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11111
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2189
Składniki
Sałatę przełożyć do miski. Dodać filety z cytrusów i pokrojoną paprykę oraz buraczki.
Tuż przed podaniem wlać winegret (składniki wystarczy połączyć w słoiczku) i wymieszać.