Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, wiosenna sałatka z z pomelo, filetami z pomarańczy, grillowaną, marynowaną papryką oraz gotowanymi, młodymi buraczkami. Stanowi doskonały dodatek do dań z grilla. Przepis pochodzi z 450. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 704
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 704
Składniki
Sałatę przełożyć do miski. Dodać filety z cytrusów i pokrojoną paprykę oraz buraczki.
Tuż przed podaniem wlać winegret (składniki wystarczy połączyć w słoiczku) i wymieszać.