Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka z szynką
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8097
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8097
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Por pokroić i przelać wrzątkiem.
Szynkę i paprykę pokroić, koperek posiekać.
Do miski przekładamy makaron, szynkę, por, papryki, koperek. Doprawiamy solą, pieprzem, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i mieszamy. Smacznego!