Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, smaczna i zdrowa surówka obiadowa z kapusty kiszonej, pora, papryki i kukurydzy.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 25
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3498
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 25
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3498
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
Kapustę kiszoną odcisnęłam z nadmiaru soku i drobno poszatkowałam. Przełożyłam ją do miski. Paprykę pozbawiłam nasion i drobno pokroiłam, dodałam ją do kapusty. Pora również drobno pokroiłam i dodałam do miski. Kukurydzę odsączyłam z zalewy i również dodałam do pozostałych warzyw. Dodałam jeszcze posiekany koperek. Wszystko przyprawiłam do smaku solą i pieprzem i polałam olejem. Składniki dokładnie wymieszałam i odstawiłam na ok. 30 minut do lodówki, żeby smaki się przegryzły. Surówkę podałam z ziemniakami i kotletem schabowym.